Aanbouw:

Meer leefruimte aan uw eigen woning? Een plek waar de kinderen kunnen spelen of zich even terug kunnen trekken? Uw kantoor niet langer aan de keukentafel? Meer privacy voor u en uw gezinsleden? Praktische ruimte voor het uitoefenen van uw hobby? Een optimale verbinding tussen buiten en binnen. Wellicht droomt u al tijden van een fraaie tuinkamer met tuindeuren?

U hebt wel plannen, maar u weet nog niet precies hoe dit allemaal vorm moet worden gegeven in uw bestaande situatie! Geen probleem, wij inventariseren uw verbouwwensen en vertalen dit naar een maatgericht advies voorzien van een bouwtekening met bijpassende offerte.

Ik sta voor u klaar met niet alleen kwalitatief hoogwaardig werk, maar ook met een deskundig advies. Ik denk graag met u mee over hoe u die extra leefruimte kunt creëren, op welke wijze u meer ruimte krijgt voor uw tuinkamer of extra kantoorruimte.

Ik verzorg het gehele traject, vanaf het eerste advies tot de eventuele  bouwaanvraag tot en met het compleet sleutel klaar afbouwen incl. alle elektra voorzieningen, cv installatie, schilder/stukadoor werkzaamheden, e.d.

Uw buren zien wat meer leefruimte ook wel zitten? Praat eens over een gezamenlijk project. samen met uw buren, een aanbouw door Luitjes Projectbouw laten verzorgen, kan voor beide zeer voordelig uitpakken. Wij voeren met enige regelmaat projecten als deze uit, tot op heden zelf een project in Heerhugowaard met 4 aaneengesloten aanbouwen.